BIR

BIM praktijkdag voor installatie

Naast de jaarlijkse BIM praktijkdag organiseren Cobouw en Jaarbeurs op 7 december een BIM praktijkdag speciaal voor de installatiebranche. Dit praktijkcongres is bedoeld voor iedereen die nog in de oriëntatiefase zit of die zijn eerste ervaringen wil vergelijken met voorbeelden van anderen. Gedurende de dag is er ruimte om te netwerken met collega’s in de markt.

“BIM kost ons geld en levert nog te weinig op.” “We werken al jaren op deze manier, waarom veranderen?” “Het kost ons veel meer tijd om het ontwerp in een 3D-model te zetten.” Zomaar enkele reacties uit het veld. De installatiebranche is niet vies van nieuwe technologie in ontwerp en montage. Maar de invoering van nieuwe technologie in onze eigen ontwerp- en realisatieprocessen is toch een ander verhaal. Toch hebben koplopers in de installatiebranche geproefd aan de mogelijkheden die de digitalisering van het ontwerp, de realisatie en het onderhoud via BIM biedt.

Meer informatie: bimpraktijkdaginstallatie.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *